duminică, 8 iunie 2008

Reprezentatul Legal

Pierdeam vremea de dimineata pe Internet si din greseala intru pe pagina Primariei sa vad daca mai sunt ceva noutati, proiecte SF si alte anunturi. Nimic nou, observ in partea dreapta niste bannere spre diferite pagini: domnuleprimar.ro, vizitez cam des, somesdej, putin interesant, e-licitatie... Mi-a starnit curiozitatea, mai ales ca stiu cat de putin folosea vechea conducere Internetul: raspuns la sesizari din an in Pasti, proiectele apareau pe pagina primariei foarte tarziu si dej.ro este blocata. Caut Primaria Dej pe e-licitatie si m-a bufnit rasul cand am vazut pagina. De ce? Faceti o vizita: E-Licitatie. Sau un screenshot.

Si ne mai intrebam de ce nu merg lucrurile in Dej :) Cineva din Primarie a avut chef de distractie, presupun ca in timpul serviciului. Daca tot omul de rand are acces la modificarea datelor paginii, inseamna ca e-licitatie e buna de nimic.

Un comentariu:

claudiu chira spunea...

Meseriasul e meserias. Am citit si eu articolele tale. Iti doresc succes in continuare si sa sti ca citesc blogul tau cu multa placere.
Claudiu Chira